Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması
Aydınlatma Metni

 

 Değerli Ziyaretçilerimiz, Üyelerimiz ve Müşterilerimiz,

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla NURDOĞUŞ GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş. ("EXPLOSION/Şirket")’nin aydınlatma yükümlülüğü (KVKK md. 10) bulunduğundan bu kapsamda işbu metin ile kişisel verilerinizin işlenmesi ile veri sahibi olarak haklarınıza ilişkin bilgilendirilmeniz amaçlanmıştır.

Bu metinde;

  • Explosion mağazalarını (“Mağazalar”) ziyaret etmeniz ve/veya Mağazalar’dan alışveriş yapmanız,
  • Explosion’un, www.explosion.com.tr uzantılı internet sitesini (“Site”) ziyaret etmeniz veya Site’ye üye olmanız, Site veya Explosion ürünlerinin satışını yapan internet siteleri/mobil uygulamalar (“Çevrimiçi Kanallar”) üzerinden alışveriş yapmanız veya üçüncü kişiler adına ürün/hediye gönderimi, 
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya bilgilendirmelerin yapılmasını kabul etmeniz,
  • İletişim kanallarımız üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz,
  • Explosion tarafından düzenlenen kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklere katılmanız halinde kişisel veri işleme süreçlerine ilişkin aydınlatılmanız amaçlanmıştır. 

Explosion olarak; Site kullanımlarına ilişkin istatistiksel çalışmaların yapılması, hedeflenmiş reklam/tanıtımların yapılması ve etkin bir müşteri deneyimi yaşamanızı sağlamak amacıyla Site’de çerez vb. yöntemler kullanmaktayız. Çerezlerle ilgili ayrıntılı bilgi için……… adresinde yer alan çerez politikasını inceleyebilirsiniz.

  1. Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nelerdir? 

Mağazalarımızı ziyaret etmeniz halinde;

  • Mağazada gerçekleşmesi muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı siz, Explosion ve çalışanları ile diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak ve resmi/adli kurum ve kuruluşlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla mağaza güvenlik kamerası kayıtlarınızı,
  • İstediğiniz ürün mağazaya geldiğinde haberdar edilmek istemeniz halinde bu talebinizi karşılamak amacıyla ad soyad, telefon numarası ve talebiniz ile birlikte iletilmesi halinde beden ölçüsü ve ayakkabı numarası verilerinizi işlemekteyiz.

Mağazalarımızdan alışveriş yapmanız halinde;

  • Alışveriş işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve buna bağlı olarak satış sözleşmenin akdedilmesi ve ifası, fatura düzenlenmesi ve muhasebe işlerinin takibi, amacıyla ad soyad, il-ilçe bilgisi, alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği) ve ödeme (ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgileri, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın elektronik ortamda tarafınıza iletilmesini sağlamak amacıyla ek olarak e-posta adresi, yurtdışında ikamet ediyor ve KDV iadesinden yararlanmak istiyorsanız ek olarak T.C. Kimlik Numarası ve pasaport numaranızı, satış sonrası destek hizmetlerinin (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi gibi) verilmesi amacıyla  ad soyad, cep telefon numarası, gider pusulası düzenlenmesi halinde ise bunlara ek olarak imza bilgilerinizi, 
  • Alışverişin kredi/banka kartı ile yapılması halinde Explosion tarafından kaydedilmeksizin ilgili ödeme kuruluşuna aktarılmak kaydıyla kredi/banka kartı bilgilerinizi,
  • Bunlara ek olarak, alışveriş tutarınızın yasal olarak belirlenen tutarın üzerinde olması halinde zorunlu olarak veya talep edilmesi halinde yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla faturada yer almak üzere paylaştığınız T.C. Kimlik Numarası verileriniz ile vergi mükellefi iseniz faturada yer alacak şahıs şirketi bilgilerinizi,

Sitemizi ziyaret etmeniz halinde;

  • Sitemizi ziyaret etmeniz halinde kullanımlarınıza ilişkin istatistiksel çalışmaların yapılması, hedeflenmiş reklam/tanıtımların yapılması ile etkin bir müşteri deneyimi yaşamanızı sağlamak amacıyla Site’de çerez vb. yöntemler kullanmakta ve Site kullanım (gezinti) bilgilerinizi işlemekteyiz. Çerezlerle ilgili ayrıntılı bilgi için………. …adresinde yer alan çerez politikasını inceleyebilirsiniz.

Site Üyesi olmanız halinde;

  • Üyeliğinizin gerçekleştirilmesi ve üye bilgilerinizin kaydedilmesi, üye girişinin yapılabilmesini sağlamak, üyeliğinizle ilgili bilgilendirmelerde bulunulması, üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek ve tekrar tüm üyelik bilgilerinin girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerini kullanarak Siteye giriş yapılabilmesini ve yine üyelik bilgilerinin girilmesine gerek kalmaksızın alışveriş yapılabilmesini sağlamak amacıyla ad soyad, e-posta adresi, cep telefonu numarası, işlem güvenliğinin sağlanması amacıyla log kayıtları bilgilerinizi, 
  • Üye olarak Site üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde kullanılmak üzere kaydetmeniz halinde ek olarak adres bilginizi, 
  • Üyelik esnasında otomatik olarak atanması nedeniyle Kullanıcı ID bilgisi,
  • Üye olarak tarafınıza sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla alışveriş (alışveriş tarihi, zamanı, miktarı, alışveriş içeriği) ve ödeme (ödeme şekli ve ödeme detayları) bilgilerinizi,
  • Üyelik işlemleri sırasında ya da Explosion’a başka kanallardan vereceğiniz bilgilerinizin güncellenmesi ve/veya daha sonra değiştireceğiniz bilgilerinizin tüm üyeliklerinize ilişkin vermiş olduğunuz bilgiler için de güncellenmesini sağlamak ve kişisel verilerinizi güncel olarak tutma yükümlülüğümüzü yerine getirebilmek amacıyla ad soyad, cinsiyet, opsiyonel olarak paylaşmayı tercih etmeniz halinde doğum tarihi, e-posta adresi, cep telefonu numarası, Siteye üye olduğunuzda sistem tarafından otomatik olarak atanan Kullanıcı ID bilgilerinizi, 
  • Site üyeliğiniz ve alışverişlerinize göre size özel olanak ve teklifler sunulması, genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi, segmentasyon, profilleme, raporlama, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Site veya diğer 3. taraf ortamlarında Explosion’a ait reklamların ve pazarlama/iletişim faaliyetlerinin (Site’deki bildirimler, pop-up gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, anket vs.)   yapılması, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmaları ve operasyonel süreçlere ilişkin stratejik planlama, analiz ve iş geliştirme çalışmaları kapsamında ad soyad, cinsiyet, e-posta adresi, cep telefonu numarası, opsiyonel olarak paylaşmanız halinde doğum tarihi, il, ilçe,demografik bilgiler, Site içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara karşı yaklaşımlar, alışkanlıklar, favoriler, beğeniler, davranışlar, tercihler, arama hareketleri, segmentler, geçmiş alışverişler, çerez kayıtları, çerez ve reklam tanıtıcısı/kimliği bilgileri ve cihaz ID, iletişim tercihleri, alışveriş tutarı, ödeme yöntemleri/kanalları ve tercihleri, ödemenin gerçekleştiği banka bilgisi, kullanılan cihaza ilişkin marka, model, teknik özellik ve işletim sistemi bilgileri, kullanılan operatör bilgisi, anket cevapları verilerinizi işlemekteyiz.

Çevrimiçi (online) kanallar üzerinden alışveriş yapmanız halinde (Üye olarak veya olmaksızın);

  • Site üzerinden üye olarak veya Site üzerinden üye olmaksızın alışveriş yapmanız halinde alışveriş işleminin gerçekleştirilmesi ve mesafeli satış sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın düzenlenerek tarafınıza gönderimini sağlamak, siparişinizin size ulaştırılabilmesi, satış sonrası destek hizmetlerini (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi gibi) verebilmek amacıyla ad soyad, imza, e-posta adresi, cep telefonu numarası, adres, beden ölçüsü ve ayakkabı numarası, alışveriş işleminize ilişkin log kayıtları ve IP adresinizi, 
  • Kapıda ödeme seçeneği kullanılması halinde bedel iadesi yapılması gerektiği takdirde kredi/banka kartı üzerindeki ad soyad, kredi/banka kartı numarası, kartın ait olduğu banka, IBAN numarası verilerinizi,
  • Alışverişin kredi/banka kartı ile yapılması halinde, ödemenin tahsil edilebilmesini sağlamak amacıyla kredi/banka kartı bilgileri (ilk 4 ve son 4 hanesi, son kullanma tarihi, puan, kartın ait olduğu banka ve kart tipi bilgisi) verilerinizi,
  • Alışverişin Havale/EFT yöntemi ile yapılması halinde, ad soyad, işlemin yapıldığı banka bilgisi, paylaşılması halinde dekont üzerinde yer alan bilgilerinizi,
  • Sipariş bilgileri (Verdiğiniz sipariş, tarihi, zamanı ve miktarı, sipariş içeriği ürün bilgileri, ödeme şekli gibi sipariş bilgileriniz, sipariş/hediye notu, siparişe ilişkin referans numarası) ve sipariş sorgulama ekranını kullanarak siparişinizi sorgulamanız halinde e-posta adresi ve sipariş numarası verilerinizi işlemekteyiz.
  • Explosion ürünlerinin satışını yapan internet siteleri/mobil uygulamalar üzerinden alışveriş yapmanız halinde ise, mesafeli satış sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, alışverişinize ilişkin e-fatura/e-arşiv faturanın düzenlenerek tarafınıza gönderimini sağlamak, siparişinizin size ulaştırabilmek amacıyla ad soyad, e-posta adresi, teslimat ve fatura adresi, sipariş detayları (ürün bilgisi, fiyatı, sipariş tarihi, sipariş içeriği) verilerinizi işlemekteyiz.

Satın alınan ürünün üçüncü kişiye gönderilmesi halinde; 

  • Tarafınızca üçüncü kişilere ürün gönderilmesi halinde siparişin ilgili kişiye ulaştırılabilmesi ve satış sonrası destek hizmetlerini (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi gibi) verebilmek amacıyla ilgili kişinin adres ve adres içerisinde bulunan ad soyad bilgilerini işlemekteyiz. Bu durumda bu kişi(ler)in aydınlatılmasına ilişkin sorumluluk bu bilgiyi paylaşan kişi olarak tarafınıza aittir.
  • Üçüncü kişiler tarafından adınıza ürün/hediye gönderilmesi halinde siparişin tarafınıza ulaştırılabilmesi ve satış sonrası destek hizmetlerini (tadilat, değişim, iade, ürün incelemesi gibi) verebilmek amacıyla adres ve adres içerisinde bulunan ad soyad bilgilerinizi işlemekteyiz. 

Explosion’a herhangi bir kanaldan ticari iletişim izni vermeniz halinde;

  • Explosion’a herhangi bir kanaldan ,ticari iletişim izni/açık rızası vermeniz halinde, Explosion tarafından yürütülen genel veya özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, ürün ve hizmet tanıtımları, anket çalışmaları, müşteri memnuniyeti uygulamalarının sunumu, promosyonlar, reklamlar, bilgilendirmeler, pazarlama faaliyetleri kapsamında seçeceğiniz kanallar üzerinden (SMS, e-posta vb. ) ticari iletişim faaliyetlerinde bulunulabilmesi, kampanya, yarışma, çekiliş, davet ve diğer etkinliklere ilişkin davetlerimizin iletilmesi amaçlarıyla ad soyad, kullanıcı ID, cep telefonu numarası, e-posta adresi ile log kayıt bilgilerinizi ve ticari iletişim izin işlemlerinizi mağazadan gerçekleştirmeniz halinde imzanızı işlemekteyiz.

İletişim Kanallarımız üzerinden bizimle iletişime geçmeniz halinde;

  • Çağrı merkezi, e-posta, Site, sosyal medya ve benzeri kanallar (“İletişimKanallarımız”) üzerinden bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde bize ilettiğiniz talep ve şikayetlerinizin çözümlenmesi ve gerektiğinde sizinle iletişime geçebilmek, çağrı merkezimiz üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde tarafınıza doğru hitap edebilmek, hizmet/işlem güvenliğini sağlayabilmek, tüm müşteri ilişkileri süreçlerini daha iyi yönetebilmek, takip edebilmek ve raporlayabilmek ile kalite standartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar kapsamında ad soyad, sosyal medya kullanıcı adı, e-posta adresi, cep telefonu numarası, paylaşılması halinde sabit telefon numarası, beden ölçüsü, ayakkabı numarası, ilgili ise hukuki işlem bilgilerinizi, talep ve şikayetlerinizi, talep şikayetinizle ilgili veya talep şikayetinizin sonuçlandırılması için gerekli ise,  log kayıtları verilerinizi, talep ve şikayetinize bağlı tarafınızca aktarılacak olan ilgili diğer bilgilerinizi, 
  • Müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımız ve aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere çağrı merkezi ses kayıtlarınızı, 
  • Talep ve şikayetinizin Mağazalarımız ile ilgili olması halinde mağaza güvenlik kamerası kayıtlarınızı, 
  • Site üzerinden sipariş oluşturmanız veya alışveriş yapmanız halinde bunlara ek olarak sipariş ve alışveriş geçmişi, faturalarınız, puan/indirim/menfaat kullanımlarınızı işlemekteyiz.

Yasal Süreçler ve Kurum içi Faaliyetler

  • Muhtemel mevzuata aykırı her türlü fiil, suç veya davranışa karşı sizin, Explosion ve çalışanlarının ve diğer üçüncü kişilerin güvenliğini sağlamak, mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve yetkili ve görevli özel veya kamu kurum ve kuruluşlarına karşı hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek, doğacak uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması, uyuşmazlıklara ilişkin görüşme ve anlaşma süreçlerinin yürütülmesi, tarafımızdan bilgi talep etmeniz veya yasal haklarınız kapsamında başvuruda bulunmanız halinde gerekli bilgilerin tarafınıza ulaştırılabilmesi, sözleşme ve mevzuata aykırı şekilde kullanımı engellemek, şüpheli işlemleri ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, iptal işlemlerini gerçekleştirebilmek, iç denetim ve kontrol ile raporlama, test, geliştirme çalışmalarını yapabilmek ve müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışma ve geliştirmeler,  operasyonel süreçlere ilişkin stratejik planlama, analiz ve iş geliştirme çalışmaları yapılması kapsamında ad soyad, cinsiyet, opsiyonel olarak paylaşmanız halinde doğum tarihi, yasal süreçler nedeniyle aktarılması veya resmi mercilerce gönderilen belgelerde bulunması halinde imza ve T.C. Kimlik Numarası, cep telefonu numarası, e-posta adresi, adres, talep ve şikayetleriniz, alışverişleriniz, beden ölçüsü ve ayakkabı numaranız, sipariş notu, faturalarınız, ödeme bilgileriniz (Kredi/Banka kartının ilk 6 ve son 4 hanesi, ödeme tutarı, kartın ait olduğu banka bilgisi, referans numarası), çağrı merkezi ses kayıtlarınız, ticari iletişim izin bilgisi, Site üzerinden işlem yapmanız halinde log kayıtları, Kullanıcı ID, IP adresi, Site’ye Facebook hesabınızla giriş yapmanız halinde zorunlu olarak tarafımıza aktarılan Facebook ID bilgisi, mağazadan işlem yapmanız halinde mağaza güvenlik kamerası kayıtları, ilgili hukuki işlem bilgileriniz ile uyuşmazlık süreçlerine ilişkin yazışma ve dosya bilgilerinizi,
  • Çevrimiçi Ziyaretçi bakımından ise bilgi işlem güvenliğinin sağlanması ve kötü amaçlı kullanımların önlenmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşlarına karşı diğer hukuki yükümlüklerimizi yerine getirmek amacıyla çerez kayıtları (IP adresi, gezinti bilgileri, kullanılan cihaz bilgisi (ID) ve trafik verisi) verilerinizi işlemekteyiz. 
  1. Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemimiz ve Hukuki Sebebimiz Nedir?

Kişisel verilerinizi, ortak müşteri yönetim ve kasa sistemi kullandığımız bayiler de dahil olmak üzere Mağazalar, iş ortakları veya tedarikçiler tarafından; mağazalarda bulunan güvenlik kameraları ve cihazlar aracılığıyla, mağazalarda sözlü olarak satış danışmanlarına beyan ettiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Mağaza/Site/ veya Explosion ürünlerinin satışını yapan internet siteleri üzerinden yaptığınız alışverişlerin veya Site üzerinden üye olmanız sırasında verdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi ve bu kanallar üzerinden işlem yapmanız, Mağaza/Site üzerindeki her türlü alışveriş, tahsilat, teslimat, işlem, anket doldurma, kayıt, davranışsal hareket ve işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, İletişim Kanallarımız, Genel Müdürlük veya Mağazalar üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bizlere iletmiş olduğunuz talep ve şikayetlerinizin kaydedilmesi, çağrı merkeziyle yaptığınız görüşmelerin kaydedilmesi gibi otomatik yöntemlerle ve resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, iade/inceleme süreçlerinize ilişkin kayıtların ilgili evraklara kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle topluyoruz.

Kişisel verilerinizi;  

  • Site üyeliğinin kurulması ve üyelik sözleşmesi uyarınca yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi ile satış ve satış sonrası destek süreçlerine ilişkin olarak “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”,
  • Site üyeliği kapsamındaki pazarlama, segmentasyon ve analiz çalışmaları kapsamında kişisel veri işleme süreçlerine ve ticari iletişim faaliyetlerine ilişkin olarak vereceğiniz “açık rıza”, 
  • Site üyeliği ve Site kullanımına ilişkin şüpheli işlemlerin tespiti ve önlenmesi, işlem güvenliğinin sağlanması, operasyonel süreçlere (stratejik planlama, analiz ve iş geliştirme çalışmaları) ilişkin çalışmalar ve müşteri ilişkileri süreçlerimize ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması”,
  • Mağazalarda güvenlik kameraları ile kayıt yapılması süreçlerine ilişkin olarak “veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması”, “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması” ve “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi”,
  • Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimize ilişkin “hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi” ve “kanunlarda açıkça öngörülmesi”,
  • Hukuki uyuşmazlık, soruşturma ve diğer adli/resmi süreçlere ilişkin olarak da “hakların tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin ve aktarmanın zorunlu olması”, 
  • İlgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması hukuki sebeplerine dayanarak topluyoruz/işliyoruz. 

İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, (i) göndereceğimiz ticari elektronik iletilerde belirtilen işlemi (ret) yaparak ilgili ticari iletişimi durdurabilir ve/veya (ii) Site üyeliğine dair açık rızanızı geri çekerek ilgili üyeliğinizi sonlandırabilir, böylelikle açık rızaya dayanan kişisel veri işleme süreçlerini durdurabilirsiniz. 

  1. Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarmaktayız?

Explosion olarak kişisel verilerinizi ancak işbu Metin’de belirtilen amaçlar doğrultusunda ve KVKK'nın 8. ve 9. maddelerine uygun olarak üçüncü kişilere aktarmaktayız. Bu kapsamda;

  • Üyeliğiniz, sipariş veya alışverişlerinizle ilgili satın alacağınız ürünleri size ulaştırmak, lojistik hizmetleri ve satış sonrası destek hizmetlerini verebilmek, talep ve şikayetlerinizin çözümlenmesi ve gerektiğinde sizinle iletişime geçebilmek, bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam/analiz faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. hizmetlerini almak amaçlarıyla yurtiçi ve yurtdışında bulunan iş ortakları, tedarikçi ve hizmet sağlayıcılarıyla (elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, çağrı merkezi, ürün tadilat hizmetinin alındığı terziler, cihazlar aracılığıyla kişisel veri toplayanlar, pazarlama/reklam/analiz hizmeti sağlayıcıları, veri tabanı ve sunucu hizmeti sağlayıcıları, altyapı bakım ve destek hizmeti sağlayıcıları,        hukuki ve mali danışmanlık hizmeti verenler, e-fatura/e-arşiv fatura hizmeti sağlayıcıları, bağımsız denetim hizmeti sağlayıcıları, gönderi/kargo/kurye, arşivleme ve depo hizmeti verenler gibi) ile, bu firmalar tarafından Explosion’un faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacı ile verilen hizmetler dâhilinde kullanılması kaydıyla aktarmaktayız.
  • Explosion ürünlerinin satıldığı internet siteleri/mobil uygulamalar üzerinden Explosion ürünlerini almanız durumunda ilgili internet sitesi/mobil uygulamayı işleten işletmecilere karşı sözleşmesel yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve bu işletmecilerin sipariş durumun hakkında sizleri bilgilendirebilmesi amacıyla siparişinize ilişkin bilgileri ve siparişin son durumu ile ilgili bilgileri ilgili internet sitesi/mobil uygulamayı işleten işletmecilere aktarmayız. 
  • Yetkili ve görevli özel veya kamu kurum ve kuruluşlar ile adli makamlara ve resmi kurum/kuruluşlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara aktarmaktayız.
  • Şüpheli işlemlerin takibi, tespiti ve hukuka aykırı işlemlerin önlenmesi amaçlarıyla gerekli durumlarda danışmanlık hizmeti aldığımız tedarikçilerimiz ve ilgili işleme ilişkin ödeme kuruluşlarına aktarmaktayız.
  • Site ziyaret trafiğinin artırılmasına ilişkin faaliyetler kapsamında tedarikçilerimize aktarmaktayız.
  • Ödemenizi kredi/banka kartı ile yapmanız halinde kredi/banka kartı bilgilerinizi, Explosion tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarmaktayız.
  • İş süreçlerinin yürütülmesi amacıyla ortak müşteri yönetim ve kasa sistemi kullandığımız bayilere aktarmaktayız.
  1. KVKK Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?

Explosion tarafından işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak KVKK’nın 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi; Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun şekilde yazılı olarak ya da Explosion’a daha önce bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanarak aşağıdaki adreslere her zaman iletebilirsiniz. 

Veri Sorumlusu: NURDOĞUŞ GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.

E-posta: info@explosion.com.tr